Kampweekend voor jeugdleden

Created with Sketch.

Hallo lieve Watervrienden!

Ook dit jaar organiseren wij weer een gezellig kampweekend voor onze leden van 5 tot en met 12 jaar. Op 21 en 22 april gaan wij naar ‘het Wilde Westen‘, bij kampeerboerderij ‘De Riegheide’ (Slenerweg 85 te Schoonoord). Het kampvuur is gereserveerd, de speurtocht is uitgezet en we hebben leuke spelletjes voorbereid. Ga je ook mee?

Kosten, data en tijden
Als je het hele weekend meekomt, verwachten wij jou op zaterdag 21 april om 09:00 uur bij de kampeerboerderij. Zondag 22 april kun je om 13:30 uur weer opgehaald worden. Als je beide dagen komt kost dit €22,50. Je kan ook alleen op zaterdag komen, dan kost het €12,50. Je kan dan zaterdag vanaf 21:30 uur weer worden opgehaald. De kosten kunnen betaald worden bij aankomst.

Wat moet je meenemen:

  • Slaapzak/dekbed, onderlaken en een kussen (nb: een onderlaken wordt verplicht door de kampeerboerderij)
  • Toiletspullen
  • Kleding en schoenen die tegen een stootje kunnen.
  • Zaklamp
  • Verkleedkleren (als je wilt)

Eigen bord, beker en bestek zijn dit jaar niet nodig, daar zorgen wij voor.

Wij zorgen ook voor het eten en lekkers, je hoeft dus geen eigen snoep mee te nemen. Gebruik je medicijnen of ben je ergens allergisch voor? Laat ons dat svp weten.

Contactgegevens tijdens het weekend
Gedurende het weekend is Iris Glas bereikbaar op het volgende nummer: 06-37356812.
Mocht je voor of na het weekend vragen hebben dan kan je mailen naar activiteiten@watervrienden-assen.nl of iemand van de activiteitencommissie aanspreken in het zwembad.

Opgaveformulier