Inschrijven

Created with Sketch.

Wilt u lid worden van de Watervrienden Assen? Vul dan onderstaand elektronisch formulier in. Wij zullen dan zsm contact met u opnemen.

  • Privacy en persoonlijke gegevens: Op onze Privacy pagina kun je lezen wat we met de opgegeven data oen, waarom we erom vragen, wie er toegang toe hebben, en hoe lang we ze bewaren.
  • Meedoenpremie: Ouders van kinderen tot 18 jaar, in het basisonderwijs of voortgezet onderwijs, kunnen een meedoenpremie krijgen. De premie bedraagt 210 euro per kind per schooljaar en in het eerste jaar van het voorgezet onderwijs eenmalig 520 euro. Met dit geld kunnen kinderen meedoen aan culturele activiteiten of lid worden van een vereniging, zoals een sportclub. Als u een bijstandsuitkering krijgt, dan ontvangt u deze premie automatisch. Op het activiteiten overzicht van Werkplein Baanzicht ziet u of u met uw inkomen en vermogen in aanmerking komt voor de meedoenpremie. Voor meer informatie klik hier om de uitgebreide informatiefolder te bekijken.
  • Wachtlijst Diploma A: Houdt u er rekening mee dat voor diploma A een wachttijd bestaat. Voor de actuele wachttijd neemt u svp contact met ons op (info@watervrienden-assen.nl of via het contactformulier). U kunt uw kind al op 4-jarige leeftijd aanmelden. De minimale leeftijd voor zwemles is echter 5 jaar.

 

Inschrijfformulier