Inschrijven

Created with Sketch.
Meedoenpremie

Ouders van kinderen tot 18 jaar, in het basisonderwijs of voortgezet onderwijs, kunnen een meedoenpremie krijgen. De premie bedraagt 210 euro per kind per schooljaar en in het eerste jaar van het voorgezet onderwijs eenmalig 520 euro. Met dit geld kunnen kinderen meedoen aan culturele activiteiten of lid worden van een vereniging, zoals een sportclub. Als u een bijstandsuitkering krijgt, dan ontvangt u deze premie automatisch. Op het activiteiten overzicht van Werkplein Baanzicht ziet u of u met uw inkomen en vermogen in aanmerking komt voor de meedoenpremie. Voor meer informatie klik hier om de uitgebreide informatiefolder te bekijken.

Wilt u lid worden van de Watervrienden Assen? Vul dan onderstaand elektronisch formulier in. Wij zullen dan zsm contact met u opnemen.

 

Wachtlijst Diploma A

Houdt u er rekening mee dat voor diploma A een wachttijd bestaat. Voor de actuele wachttijd neemt u svp contact met ons op (info@watervrienden-assen.nl of via het contactformulier). U kunt uw kind al op 4-jarige leeftijd aanmelden. De minimale leeftijd voor zwemles is echter 5 jaar.

 

 

Inschrijfformulier

Fields marked with an * are required

In het belang van u en uw kind willen wij graag eventuele bijzonderheden weten van uzelf of uw zoon/dochter. Hierbij kunt u denken aan PDD/ADHD/epilepsie/diabetes etc.)

Let op: deze informatie gebruiken we 1) om lesgevers en begeleiders op de hoogte te stellen van mogelijke incidenten, hoe dat te voorkomen en hoe ermee om te gaan, alsook 2) om van tevoren aan te geven waar we rekening mee kunnen en moeten houden bij het afzwemmen voor diploma's. Het is daarom van groot belang een volledig overzicht te geven, via dit formulier of richting een lesgever in het zwembad. Hoe dan ook, we zullen met alle zorg de vertrouwelijkheid van deze informatie waarborgen.

Tijdens activiteiten kunnen er foto’s gemaakt worden. Heeft u er bezwaar tegen als deze gepubliceerd worden op bijvoorbeeld een brochure of website? Foto’s met kinderen in badkleding zal hoe dan ook op gepaste wijze mee om gegaan worden.

Als u lid wilt worden van onze vereniging betaalt u jaarlijks de contributie. Bij de eerste aanmelding worden administratiekosten van €5,= in rekening gebracht. Als u, of uw zoon/dochter, op de wachtlijst wordt geplaatst, is de aanmelding definitief nadat de €5,= is bijgeschreven op rekeningnummer NL52INGB0003849693 ten name van de Watervrienden Assen, onder vermelding van “aanmelding”.