Activiteiten in seizoen 2021-2022

Created with Sketch.

Activiteiten 2021-2022

Nu het ergste deel van de coronacrisis achter de rug is, hopen we dit jaar weer leuke activiteiten naast het zwemmen te kunnen organiseren. Houd alvast onderstaande data vrij en check regelmatig onze website en Facebook! Uiteindelijk wordt daar bekend gemaakt of een activiteit doorgaat en kun je je aanmelden.

Speurtocht
Op 2 oktober zullen we een speurtocht organiseren in Assen. Doe je mee?

Sinterklaasfeest
Ook dit jaar worden er allerlei leuke spelletjes georganiseerd tijdens het Sinterklaasfeest op vrijdag 19 november! Natuurlijk wil Sinterklaas dit feest niet missen en komt daarom met zijn pieten naar het zwembad toe!

Bowlen
Zaterdag 12 februari staat het jaarlijkse bowlen gepland voor alle leden. Geef je op en ga gezellig mee met de Watervrienden!

Paaseieren zoeken
Zaterdag 16 april is het de zaterdag voor Pasen. Overal liggen paaseieren verstopt, kom jij mee zoeken? Leden tot en met 10 jaar mogen aan deze activiteit meedoen. Help ons alle paaseieren te vinden!

Kampweekend (5 tot 12 jaar)
Het weekend van 14 en 15 mei wordt het kampweekend voor de leden van 5 tot 12 jaar georganiseerd. Zoals altijd kan je kiezen of je een nachtje blijft slapen of alleen op zaterdag meedoet. We overnachten in een kampeerboerderij.

10+ kamp
Ben je ouder dan 10 jaar en lijkt het je leuk om met de Watervrienden op kamp te gaan? Ga dan mee naar het 10+ kamp en beleef het weekend van 11 en 12 juni leuke, gezellige activiteiten. We slapen in een tent.