Activiteiten in seizoen 2023-2024

Created with Sketch.

Activiteiten 2023-2024

Als zwemvereniging vinden we het belangrijk om meer aan te bieden dan alleen het zwemmen. Elk jaar organiseren we weer leuke activiteiten naast het zwemmen. Houd alvast onderstaande data vrij en check regelmatig onze website en Facebook!

 

Bowlen – 7 oktober 2023
Zaterdag 7 oktober staat het jaarlijkse bowlen gepland voor alle leden. Geef je op en ga gezellig mee met de Watervrienden!

 

Sinterklaasfeest – 24 november 2023
Ook dit jaar worden er allerlei leuke spelletjes georganiseerd tijdens het Sinterklaasfeest op vrijdag 24 november! Natuurlijk wil Sinterklaas dit feest niet missen en komt daarom met zijn pieten naar het zwembad toe! Tijdens deze avond zullen er geen normale lessen zijn.

 

Dropping – 2 maart 2024
Met de 12+ leden gaan we de weg zoeken. Kom je ook?

 

Paaseieren zoeken – 30 maart 2024
Zaterdag 30 maart is het de zaterdag voor Pasen. Overal liggen paaseieren verstopt, kom jij mee zoeken? Leden tot en met 10 jaar mogen aan deze activiteit meedoen. Help ons alle paaseieren te vinden!

 

Kinderspelmiddag – 25 mei 2024
Zaterdag 25 mei is de kinderspelmiddag van 5 tot 12 jaar. Geef je op en doe mee met allerlei leuke spellen!

 

Kamp – [datum wordt nog bekend gemaakt, waarschijnlijk in juni]
Ben je ouder dan 8 jaar en lijkt het je leuk om met de Watervrienden op kamp te gaan? Ga dan mee naar het kamp en beleef het weekend leuke, gezellige activiteiten! Vanaf acht jaar kan je meedoen met het dagprogramma en vanaf 10 jaar mag je ook een nachtje blijven slapen. We slapen in een tent.