Kaderuitje 2015 met workshop Salsadansen

Created with Sketch.

Een vereniging als De Watervrienden Assen kan alleen voortbestaan door de groep vrijwilligers die zich iedere week weer 100% inzet. Deze kaderleden zijn degenen die de zwemlessen verzorgen, opleidingen volgen, allerlei nevenactiviteiten organiseren, en alles verder doen om het wel en wee binnen de vereniging in goede banen te leiden.

Om vanuit het bestuur en de vereniging de waardering voor deze inzet fysieke vorm te geven, organsieert De Watervrienden ieder jaar een uitje voor alle actieve kaderleden. Ook dit jaar weer. Afgelopen zaterdag hebben we het kaderuitje bij Het Stadshuys gehouden. De middag en avond bestonden aan de ene kant uit een officieel gedeelte, waar onder andere de technische commissie een update gaf over het lesgeven en de formele organisatie eromheen. Aan de andere kant was er ook een informeel gedeelte: we hebben gezamenlijk gegeten en een workshop salsadansen gevolgd. Wel even wat anders dan zwemmen, maar ook deze ritmische bewegingen hadden de meesten snel onder de knie – en ook na de workshop bleven de meesten hangen voor meer dansplezier.

Al met al een geslaagde avond, met een leuke mix van formele discussies, allerlei informele contacten en heel veel activiteit en lichaamsbeweging. Bedankt allemaal voor jullie bijdrage!

Hieronder een kleine foto-impressie van afgelopen zaterdag.

 

kaderuitje_2015

 

 kaderuitje_2015_3