Verslag van activiteit bowlen

Created with Sketch.

bowling_partyGisteravond vond het jaarlijkse bowling event van de JJC Activiteitencommissie weer plaats. Dit keer gooiden we de ballen in het Asser Bowling Centrum (ABC). We begonnen de middag met de eerste groep, de kinderen van onder de 12 jaar oud. Die kregen eerst cake en ranja in de speciale WvA zaal, waarna het bowlen kon beginnen. Op in totaal zes banen gingen de 30 deelnemers los Рsommigen met behulp van hekjes, anderen zonder. In beide gevallen werd er goed en fanatiek gegooid, met hier en daar zelfs een spare of strike! Na een uurtje gooien gingen alle kinderen terug naar de WvA zaal, waar ze konden genieten van patat en andere snacks. Nog een groepsfoto gemaakt en toen konden de jonge bowlers met hun ouders mee terug naar huis.

’s Avonds was het dan tijd voor de volwassenen groep. Iets minder aanwezigen dan bij de kinderen, maar daarom niet minder gezellig. En fanatiek. Onder genot van een drankje gingen de 12-plus Watervrienden op vier banen los, met ook hier weer wonderlijke ballen en mooie scores. We hebben ook bij deze groep nog een groepsfoto gemaakt, waarna de bowling dag was afgelopen. Al met al heel erg geslaagd, mede door de mooie locatie en de leuke groep.

Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid en spelplezier!!

 

Alle foto’s van de avond staan inmiddels op facebook. Hieronder de hierboven genoemde groepsfoto’s en een kleine sfeerimpressie:

20151003_bowlen_2015_kids_14 20151003_bowlen_2015_12p_11 20151003_bowlen_2015_kids_15
2015-10-03 bowlen iphone