Verlenging maatregelen t.a.v. COVID-19

Created with Sketch.

In de afgelopen weken zijn er in Nederland maatregelen genomen die niemand enkele maanden geleden nog voor mogelijk had gehouden. In de strijd tegen het Coronavirus. Deze week heeft de regering bekend gemaakt de eerder genomen maatregelen te verlengen tot en met 28 april. Sportaccommodaties zijn tot die tijd gesloten en voor verenigingen is het verboden bijeenkomsten en activiteiten te organiseren.

Voor de Watervrienden Assen betekent dit dat al onze zwemlessen en andere bijeenkomsten op z’n vroegst na de meivakantie weer van start zullen gaan.

In de week voor 28 april beoordeelt het kabinet wat er nodig is in de periode daarna. Hoe de periode en mogelijk de zwemlessen er na de meivakantie eruit zullen komen te zien, weten we op dit moment nog niet. Zo gauw als we hier duidelijkheid over kunnen geven nemen we weer contact op met jullie.

Als bestuur wensen u in deze periode veel sterkte en hopen we jullie in goede gezondheid op een later tijdstip weer tijdens de zwemlessen in De Bonte Wever te mogen begroeten.