Start Jeugd Sponsor Actie 2021

Created with Sketch.

Dag Watervrienden,

We missen jullie, het water en de geur van chloor in het zwembad! Helaas duurt het nog even tot we elkaar in het zwembad weer zien. Gelukkig is er ook goed nieuws: de jaarlijkse jeugdsponsoractie van de Poiesz gaat dit jaar door! Afgelopen jaren hebben we daarmee mooie bedragen opgehaald waarmee onze activiteiten worden georganiseerd. Helpen jullie ons weer mee? Dan kunnen we hopelijk op een later moment weer leuke activiteiten voor jullie organiseren.

Waar en wanneer
De koker van de Watervrienden staat in onze vertrouwde locatie in Poiesz Pittelo aan de Maasstraat in Assen. De actie loopt van maandag 15 februari tot en met zondag 11 april 2021.

Hoe doe ik mee?
Doe boodschappen bij de Poiesz en krijg gratis Sponsormunten bij iedere 10 euro en bij speciale aanbiedingen. Door de munten in de koker te stoppen van de Watervrienden Assen bij de Poiesz supermarkt in Pittelo spaar je mee. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan jullie vereniging wordt uitgekeer. Verder is er iedere week een Superspaarsprinter, een fruit- of bakkerij aanbieding waarbij je maar liefst 15 munten krijgt!

Vragen?
Stel ze op Facebook of stuur een mailtje naar activiteiten@watervrienden-assen.nl

Alvast bedankt voor jullie inzet!