Sponsorzwemactie voor zwembad PLONS

Created with Sketch.

Op vrijdag 18 december 2015 organiseert De Watervrienden Assen een sponsorzwemactie voor zwembad PLONS van koninklijke Visio in Vries.

Dagelijks zwemmen cliënten van Visio met een meervoudige beperking in PLONS. Zwemmen betekent voor hen genieten! Zij voelen voor even verlichting van hun spasmen en beperkingen… en ervaren louter plezier als zij gewichtsloos bewegen in het warme water met hun begeleiders. Begin dit jaar leek het zwembad zijn deuren te moeten sluiten, vanwege hoge renovatiekosten die niet uit zorggeld betaald mogen worden. Met de actie Red Zwembad PLONS, gesteund door o.a. Gerard Kemkers en Ranomi Kromowidjojo, is het zwembad echter gered en wordt PLONS op dit moment vernieuwd. Het geld dat wij ophalen gaat eveneens naar deze renovatie en behoud van dit voor Visio-cliënten zo belangrijke zwembad.

Alle WVA-leden met minimaal een A-diploma mogen meezwemmen! De actie is op vrijdag 18 december 2015 van 20.15 – 21.45 uur in de Bonte Wever. Download het Sponsorformulier voor zwemmers met daarop ook de uitgebreide informatie over de actie.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zwembad Plons in Vries