Sinterklaasfeest 24 november 2023

Created with Sketch.

Het Sinterklaasfeest komt er weer aan!

Sinterklaas is weer bijna in het land en ook dit jaar komt hij op bezoek bij ons. Sinterklaas komt dit jaar op 24 november in het zwembad. hij wil graag weten of jij ook komt! Aanmelden mag je doen via onderstaand formulier.

De avond is voor alle jeugdleden van onze vereniging en begint om 19:05 uur – je mag je omkleden vanaf 19:00 uur. De avond eindigt voor kinderen zonder A-diploma om 20:10 uur en voor kinderen met een A-diploma of hoger om 20:30 uur.

Kleurwedstrijd: Iedereen tot en met 9 jaar mag meedoen met de kleurwedstrijd! De kleurplaat vind je via deze link. Kleur de plaat zo mooi mogelijk in. We versieren het zwembad met jullie tekeningen. De Sint en zijn pieten zullen de drie mooiste tekeningen er uitkiezen. De winnaars krijgen alledrie een leuke prijs, dus doe allemaal mee! De tekeningen kan je tot en met 22 november inleveren in het zwembad. Vergeet niet je naam op de kleurplaat te zetten!

Groeten van de Activiteitencommissie

LET OP: In verband met het bezoek van de Sint vervallen alle reguliere lessen op 24 november. Dit geldt voor zowel de lessen ABC, zwemvaardigheden, keuzepakketten als het aquajoggen.