Sinterklaasfeest 2022

Created with Sketch.

Het Sinterklaasfeest komt er weer aan!

Sinterklaas is weer bijna in het land en ook dit jaar komt hij op bezoek bij ons. Op 25 november heeft de Sint tijd om langs het zwembad te gaan met zijn pieten, niet missen dus!

Om 19 uur mag je gaan omkleden en om 19.05 beginnen we te zingen, als hij onze liedjes hoort zal Sinterklaas naar ons toekomen. We maken er een leuke avond van met liedjes, spelletjes en praten met Sinterklaas en de pieten.

Heb je nog geen A diploma? Dan is het om 20:10 afgelopen. Voor de kinderen met wel een A diploma is dit om 20:30. We hopen jullie allen en Sinterklaas dan te zien.

We doen dit jaar voor Sinterklaas een tekenwedstrijd, maak de leukste of mooiste tekening met het thema sinterklaas of het zwembad. Dan vragen we Sinterklaas en zijn pieten een winnaar uit te kiezen! De tekening mag je sturen met vermelding van naam en leeftijd naar: activiteiten@watervrienden-assen.nl of uiterlijk 23 november inleveren in het zwembad bij je juf of meester.

Groeten van de Activiteitencommissie

LET OP: In verband met het bezoek van de Sint vervallen alle reguliere lessen op 25 november. Dit geldt voor zowel de lessen ABC, zwemvaardigheden, keuzepakketten als het aquajoggen.

 

Opgaveformulier