Sinterklaasfeest 2018

Created with Sketch.

Sinterklaas en zijn pieten weer in het land en op 30 november 2018 vieren we met hen het jaarlijkse sinterklaasfeest. De Sint en zijn pieten komen op bezoek bij de Watervrienden om jullie te zien zwemmen en spelen in het water, pepernoten uit te delen en de winnaars van de kleurwedstrijd te kiezen. Het wordt een gezellige avond met leuke spelletjes, dus geef je allemaal op!

De avond is voor alle jeugdleden van onze vereniging en begint om 19:15 uur – je kunt je omkleden vanaf 19:05 uur. De avond eindigt voor kinderen zonder A-diploma om 20:15 uur en voor kinderen met een A-diploma om 20:35 uur. Je kan je tot en met 30 november voor deze avond opgeven via het formulier hieronder.

Kleurwedstrijd: Iedereen tot en met 9 jaar mag meedoen met de kleurwedstrijd! De kleurplaat vind je via het plaatje rechtsboven of via deze link. Kleur de plaat zo mooi mogelijk in. We versieren het zwembad met jullie tekeningen. De Sint en zijn pieten zullen de drie mooiste tekeningen er uitkiezen. De winnaars krijgen alle drie een leuke prijs, dus doe allemaal mee! De tekeningen kan je tot en met 28 november inleveren in het zwembad. Vergeet niet je naam op de kleurplaat te zetten!