Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Created with Sketch.

Dag Watervrienden,

Ook dit jaar organiseert de Poiesz de jaarlijkse sponsoractie! Afgelopen jaren hebben we daarmee mooie bedragen opgehaald waarmee onze activiteiten worden georganiseerd. Helpen jullie ons weer mee? Spaar dan Jeugd Sponsor Munten voor onze vereniging!

Waar en wanneer
De koker van de Watervrienden staat in onze vertrouwde locatie in Poiesz Pittelo aan de Maasstraat in Assen. De actie loopt van van maandag 13 februari en tot en met maandag 10 april 2023.

Hoe doe ik mee?
Doe boodschappen bij de Poiesz en krijg gratis Sponsormunten bij iedere 10 euro en bij speciale aanbiedingen. Door de munten in de koker te stoppen van de Watervrienden Assen bij de Poiesz supermarkt in Pittelo spaar je mee. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan jullie vereniging wordt uitgekeer. Verder is er iedere week een Superspaarsprinter, een fruit- of bakkerij aanbieding waarbij je maar liefst 15 munten krijgt!
Doe je boodschappen bij een andere Poiesz? Lever de munten dan in in het zwembad. We rijden elke week naar de Poiesz in Pittelo om de munten daar in te leveren. Gelieve de munten niet thuis op te sparen.

Extra helpen?
Op 1 april is onze actiedag in de Poiesz. We zoeken nog jeugdleden die ons willen helpen om daarbij zo veel mogelijk muntjes op te halen. Stuur een mail naar activiteiten@watervrienden-assen.nl als je zou willen helpen of benader Iris in het zwembad.

Vragen?
Stel ze op Facebook of stuur een mailtje naar activiteiten@watervrienden-assen.nl

Alvast bedankt voor jullie inzet!