Kinderkampweekend 2022

Created with Sketch.

Na een paar jaar te hebben overgeslagen, mogen we weer op kamp! Op 14 en 15 mei organiseren we een gezellig kampweekend voor onze leden van 5 tot en met 12 jaar. Het thema is ‘op reis’. We gaan naar kampeerboerderij De Riegheide (Slenerweg 85 te Schoonoord). De speurtocht is uitgezet en we hebben leuke spelletjes voorbereid. Ga je ook mee? Je kan alleen zaterdag met ons meedoen of je kan met ons overnachten. Introducees zijn welkom.
Om mee te doen meld je aan via het formulier onderaan de pagina. Lees vooraf goed alle informatie op deze pagina door.

Kosten, data en tijden

Als je het hele weekend meekomt, verwachten wij jou op zaterdag 14 mei om 09:00 uur bij de kampeerboerderij. Zondag 15 mei kun je om 13:30 uur weer opgehaald worden. Als je beide dagen komt kost dit €25,00 per persoon.

Als je alleen zaterdag meekomt, verwachten wij jou ook op zaterdag 14 mei om 09:00 uur bij de kampeerboerderij. Je kan dan zaterdag vanaf 21:30 uur weer worden opgehaald. Alleen zaterdag kost €15,00 per persoon.

We verzoeken vriendelijk om bij het aanmelden het bedrag direct over te maken naar ZV De Watervrienden Assen, IBAN: NL52INGB0003849693 onder vermelding van Kamp522 en de naam van de deelnemer(s). Bij een afmelding minimaal 24 uur van tevoren wordt het geld teruggestort.

Wat moet je meenemen?

Zaterdag

  • Kleding en schoenen die tegen een stootje kunnen
  • Bij regen adviseren we laarzen of oude schoenen, bij mooi weer een pet/hoed en zonnebrand
  • Verkleedkleren (als je wilt)

Overnachten

  • Slaapzak/dekbed, onderlaken en een kussen (nb: een onderlaken wordt verplicht door de kampeerboerderij!)
  • Toiletspullen
  • Zaklamp

Eigen bord, beker en bestek zijn niet nodig, daar zorgen wij voor. Wij zorgen ook voor het eten en lekkers, je hoeft dus geen eigen snoep mee te nemen. Gebruik je medicijnen, ben je ergens allergisch voor of heb je speciale dieetwensen? Laat ons dat svp weten. In dat geval kan het handig zijn dat je wel zelf iets meeneemt. Mocht er een introduce meegaan, dan is het belangrijk dat we ook van de introducee weten of er bijzonderheden zijn.

Contact en vragen
Bij vragen kun je vooraf mailen naar activiteiten@watervrienden-assen.nl.

Let op, om deel te nemen aan activiteiten buiten het bad is het noodzakelijk om akkoord te gaan met de voorwaarden.