Kinderkampweekend 2019

Created with Sketch.

Ook dit jaar organiseren wij weer een gezellig kampweekend voor onze leden van 5 tot en met 12 jaar. Op 11 en 12 mei gaan we op kamp met als thema de kinderboerderij. We gaan naar kampeerboerderij ‘De Riegheide’ (Slenerweg 85 te Schoonoord). De speurtocht is uitgezet en we hebben leuke spelletjes voorbereid. Ga je ook mee? Je kan alleen zaterdag met ons meedoen of je kan met ons overnachten. Introducees tussen de 5 en 12 jaar zijn welkom op zaterdag, maar het is voor hen niet mogelijk om te overnachten.

Kosten, data en tijden

Als je het hele weekend meekomt, verwachten wij jou op zaterdag 11 mei om 09:00 uur bij de kampeerboerderij. Zondag 12 mei kun je om 13:30 uur weer opgehaald worden. Als je beide dagen komt kost dit €25,00.

Als je alleen zaterdag meekomt, verwachten wij jou ook op zaterdag 11 mei om 09:00 uur bij de kampeerboerderij. Je kan dan zaterdag vanaf 21:30 uur weer worden opgehaald. Alleen zaterdag kost €15,00.

De kosten kunnen contant betaald worden bij aankomst.

Wat moet je meenemen?

Zaterdag

  • Kleding en schoenen die tegen een stootje kunnen
  • Bij regen adviseren we laarzen of oude schoenen, bij mooi weer een pet/hoed en zonnebrand
  • Zaklamp
  • Verkleedkleren (als je wilt)

Overnachten

  • Slaapzak/dekbed, onderlaken en een kussen (nb: een onderlaken wordt verplicht door de kampeerboerderij!)
  • Toiletspullen

Eigen bord, beker en bestek zijn niet nodig, daar zorgen wij voor. Wij zorgen ook voor het eten en lekkers, je hoeft dus geen eigen snoep mee te nemen. Gebruik je medicijnen, ben je ergens allergisch voor of heb je speciale dieetwensen? Laat ons dat svp weten. In dat geval kan het handig zijn dat je wel zelf iets meeneemt.