Kinderkamp 2020 – geannuleerd!

Created with Sketch.

In verband met de maatregelen rond het coronavirus is het kampweekend geannuleerd. Het is niet langer mogelijk je op te geven. Leden die zich al hadden opgegeven en betaald krijgen in de loop van de week het geld teruggestort.

Kinderkamp 2020
Het is alweer bijna tijd voor het gezellige kampweekend voor onze leden van 5 tot en met 12 jaar. Op 4 en 5 april gaan we op kamp met als thema ‘op reis’. We gaan naar kampeerboerderij ‘De Riegheide’ (Slenerweg 85 te Schoonoord). De speurtocht is uitgezet en we hebben leuke spelletjes voorbereid. Ga je ook mee? Je kan alleen zaterdag met ons meedoen of je kan met ons overnachten. Één introduce tussen de 5 en 12 jaar per persoon is toegestaan.
Om mee te doen meld je aan via het formulier onderaan de pagina. Lees vooraf goed alle informatie op deze pagina door.

Kosten, data en tijden
Als je het hele weekend meekomt, verwachten wij jou op zaterdag 4 april om 09:30 uur bij de kampeerboerderij. Zondag 5 april kun je om 13:30 uur weer opgehaald worden. Als je beide dagen komt kost dit €25,00.

Als je alleen zaterdag meekomt, verwachten wij jou op zaterdag 4 april om 09:30 uur bij de kampeerboerderij. Je kan dan zaterdag vanaf 21:00-21.30 uur weer worden opgehaald. Alleen zaterdag kost €15,00.

Let op!: Andere jaren werd er contant betaald, maar vanaf dit seizoen wordt er digitaal betaald: We verzoeken vriendelijk om bij het aanmelden het bedrag direct over te maken naar ZV De Watervrienden Assen, IBAN: NL52INGB0003849693 onder vermelding van Kamp420 en de naam van de deelnemer(s). Bij een afmelding minimaal 24 uur van tevoren wordt het geld teruggestort.

Wat moet je meenemen?

   • Kleding en schoenen die tegen een stootje kunnen
   • Bij regen adviseren we laarzen of oude schoenen, bij mooi weer een pet/hoed en zonnebrand
   • Zaklamp
   • Verkleedkleren (als je wilt)
   • Bij overnachten bovenstaande plus:
   • Slaapzak/dekbed, onderlaken en een kussen (nb: een onderlaken wordt verplicht door de kampeerboerderij!)
   • Toiletspullen

Eigen bord, beker en bestek zijn niet nodig, daar zorgen wij voor. Wij zorgen ook voor het eten en lekkers, je hoeft dus geen eigen snoep mee te nemen. Gebruik je medicijnen, ben je ergens allergisch voor of heb je speciale dieetwensen? Laat ons dat svp weten. In dat geval overleggen we met je en kan het handig zijn dat je wel zelf iets meeneemt.

Contact en vragen
Bij vragen kun je mailen naar activiteitencommissie@watervrienden-assen.nl.

Opgaveformulier
Ivm de maatregelen rond het coronavirus is het kampweekend geannuleerd. Het is niet langer mogelijk je op te geven. Leden die zich al hadden opgegeven en betaald krijgen in de loop van de week het geld teruggestort.