Kamp op 10 en 11 juni 2023

Created with Sketch.

Kamp staat weer om de hoek! Op 10 en 11 juni gaan we samen met de leden kamperen. We staan zoals gebruikelijk op groepskampeerterrein Uteringskamp. Dit is bij de Iberenplas vlak bij Schoonloo. Wij hebben er zin in, wij hopen jullie ook! Om mee te doen meld je aan via het formulier onderaan de pagina. Lees vooraf goed alle informatie op deze pagina door.

Aangepast programma
Omdat er dit jaar geen kamp is voor de jongere leden, hebben we het programma van het voormalig 12+ kamp aangepast. Dit jaar zijn leden vanaf 8 jaar met minimaal een A diploma welkom op de zaterdag. We hebben een programma met leuke spellen, samen eten en een kampvuur.
Vanaf 10 jaar is het mogelijk om te overnachten en tot en met zondag te blijven (dit is uiteraard niet verplicht, je mag ook alleen zaterdag komen). Introducees zijn welkom.

Kosten, data en tijden
Als je het hele weekend meekomt, verwachten wij jou op zaterdag 10 juni om 09:00 uur bij het kampeerveld. Zondag 11 juni kan je om 13:00 uur weer opgehaald worden. Als je beide dagen komt kost dit €15,00 per persoon.

Als je alleen zaterdag meekomt, verwachten wij jou ook op zaterdag 10 juni om 09:00 uur bij het kampeerveld. Je kan dan zaterdag vanaf 21:00 uur weer worden opgehaald. Alleen de zaterdag kost €10,00 per persoon.

We verzoeken vriendelijk om bij het aanmelden het bedrag direct over te maken naar ZV De Watervrienden Assen, IBAN: NL52INGB0003849693 onder vermelding van Kampjuni23 en de naam van de deelnemer(s). Bij een afmelding minimaal 24 uur van tevoren wordt het geld teruggestort.

Wat moet je meenemen?
Zaterdag

  • Kleding en schoenen die tegen een stootje kunnen
  • Bij regen adviseren we laarzen of oude schoenen, bij mooi weer een pet/hoed en zonnebrand
  • Zwemkleding + handdoek (alleen bij mooi weer)
  • Je bent welkom om een leuk spel mee te nemen

Overnachten

  • Tent!
  • Slaapmat, slaapzak en kussen
  • Toiletspullen
  • Zaklamp
  • Opgeladen telefoon en eventueel een powerbank, er is zeer beperkt stroom aanwezig

Eigen bord, beker en bestek zijn niet nodig, daar zorgen wij voor. Gebruik je medicijnen, ben je ergens allergisch voor of heb je speciale dieetwensen? Laat ons dat svp weten. In dat geval kan het handig zijn dat je wel zelf iets meeneemt. Mocht er een introduce meegaan, dan is het belangrijk dat we ook van de introduce weten of er bijzonderheden zijn en welk nummer we kunnen bellen mocht er iets zijn.

Heb je geen eigen tent? Vraag vooral in je zwemgroepje wie nog meer gaat, misschien kun je samen in een tent slapen. Lukt dat ook niet? Laat het ons tijdig weten, er is altijd wel iets te regelen. Voor de jongste leden die wel overnachten is er beperkt mogelijkheid om in een grotere tent te slapen met leiding. Omdat er beperkt plek is, overleggen we graag via de mail als je hier gebruik van wilt maken.

Adres
Het kamp is dit jaar op veld 1 van groepskampeerterrein Uteringskamp (Ieberen 1, 9442 TJ Elp)

Contact en vragen
Bij vragen kun je vooraf mailen naar activiteiten@watervrienden-assen.nl.