Kaderuitje 2021

Created with Sketch.

Om alle vrijwilligers van onze vereniging te bedanken voor hun inzet, organiseren we jaarlijks een uitje voor het kader. Op zo’n kaderuitje zijn alle lesgevers, commissieleden en bestuursleden uitgenodigd voor leuke activiteiten, een technisch gedeelte, alsook een gezamenlijke maaltijd.

Zo ook afgelopen zaterdag 4 september 2021. Deze dag begon met een korte presentatie, waarin met praktijkvoorbeelden een aantal natuurkundige principes achter het zwemmen gedemonstreerd. Met name het onderwerp van drijfvermogen blijkt goed uit te leggen middels proefjes in een grote bak water. Dit alles natuurlijk onder genot van koffie/thee en wat lekkers erbij.

Daarna begonnen de aanwezigen met het grote smokkelspel. Ze moesten in twee teams zware zilverstaven smokkelen dwars over een gebied vol obstakels en schuilmogelijkheden. Ondertussen konden handlangers de concurrerende smokkelbende uitschakelen en deden de douaneleden hun best om zoveel mogelijk smokkelaars uit de weg te ruimen. De teams, met illustere teamnamen als “Actie!”, “Rockaway” en “NY”, gingen elkaar te lijf met Nerf-geweren en probeerden op die manier zoveel mogelijk punten te verzamelen. Uiteindelijk had Rockaway weliswaar de meeste punten, maar ging iedereen met een voldaan gevoel richting de maaltijd.

Met het practige weer, bestond de maaltijd vanzelfsprekend uit een uitgebreide barbecue. En als afsluiting waren er nog marshmellows boven het vuur als toetje. Na het eten was het tijd voor wat potjes voetbal-pool. Het bleek daarbij nog knap lastig om met de blauwe cueballen de witte en rode ballen in de pockets te krijgen. Toch een leuke afsluiting van het kaderuitje 2021.

Mede door het mooie weer was het een prachtige en gezellige dag samen. Dank jullie wel allemaal voor jullie inzet en aanwezigheid!

Hieronder nog wat foto’s.