Grote Clubactie 2020 van start!

Created with Sketch.

Over enkele dagen, op zaterdag 19 september, gaat de Grote Clubactie weer van start. We zijn deze week alvast in het zwembad aanwezig om de verkoopboekjes uit te delen, beginnend bij de lessen vanavond en komende vrijdag. Vanaf komende zaterdag mogen jullie ook echt beginnen met de verkoop! Nieuw dit jaar is dat je ook loten kunt kopen via een QR-code die op het lot vermeld staat. Op deze site vind je een uitgebreide uitleg van de verkoop van loten via de lotenboekjes.

De kopers van loten kunnen vele prijzen winnen, met als hoofdprijs een bedrag van 100.000 euro! Hoe dan ook, 80% van de opbrengst is voor onze vereniging. Daar kunnen we bijvoorbeeld weer nieuw lesmateriaal van kopen. Een mooie en belangrijke bijdrage aan onze financiën.

Ik nodig jullie allemaal uit om zoveel mogelijk loten te verkopen – en kopen. De betaling gaat via automatische afschrijving, dus niemand hoeft zelf met geld rond te lopen. Voor de leden die de meeste loten verkopen, hebben we vanuit onze vereniging ook een extra beloning. Deze winnaars worden begin december bekend gemaakt.

Heel veel succes allemaal en alvast bedankt voor jullie bijdrage!