Foto’s Voorjaarsborrel 2022

Created with Sketch.

Omdat vanwege Corona de Nieuwjaarsborrel ook in 2022 niet door kon gaan, hebben we er dit jaar voor gekozen in plaats daarvan een Voorjaarsborrel te organiseren. Alle leden vanaf 12 jaar waren welkom en het doet ons deugd dat vele leden langskwamen, vanuit alle verschillende leeftijden. Het belangrijkste doel was elkaar weer eens buiten het bad te treffen en bij te kunnen praten. Maar we hadden bij deze gelegenheid ook nog eea te vieren. Zo waren er vier jubilarissen, waar er drie vaan aanwezig konden zijn. En konden we officieel afscheid nemen van Douwe als voorzitter en hem bedanken voor zijn inzet voor de vereniging.

Daarna was het tijd voor oud/nieuw-Hollandse spellen. We zijn gaan sjoelen, darten en blikschieten. En met het totaal aantal punten vielen ook nog wat prijsjes te winnen. Daar werd massaal en hier en daar fanatiek aan megedaan.

Maar het belangrijkste was de gezelligheid. En dat is goed gelukt. Dank jullie wel iedereen voor jullie aanwezigheid en bijdrage aan een leuke avond! Hieronder wat foto’s.