Activiteiten in seizoen 2020-2021

Created with Sketch.

Activiteiten 2020-2021

Uiteraard organiseert de Activiteitencommissie ook dit seizoen leuke activiteiten naast het zwemmen. Onderstaande data zijn onder voorbehoud. We zullen gedurende het seizoen steeds de richtlijnen van het RIVM in de gaten houden en per activiteit kijken of deze door kan gaan. Houd alvast onderstaande data vrij en check regelmatig onze website en Facebook!

Sinterklaasfeest
Ook dit jaar worden er allerlei leuke spelletjes georganiseerd tijdens het Sinterklaasfeest op vrijdag 27 november! Natuurlijk wil Sinterklaas dit feest niet missen en komt daarom met zijn pieten naar het zwembad toe!

Kerstactiviteit
De laatste les voor de kerstvakantie (18 december) organiseren we in het diepe bad een activiteit om het kalenderjaar af te sluiten. Hier volgt later informatie over.

Bowlen
Zaterdag 13 februari gaan we bowlen. We bowlen in verschillende groep op verschillende tijden, dus zowel jong als oud zijn welkom!

Paaseieren zoeken
Zaterdag 3april is het de zaterdag voor Pasen. Overal liggen paaseieren verstopt, kom jij mee zoeken? Leden tot 10 jaar mogen aan deze activiteit meedoen. Help ons alle paaseieren te vinden!

Kampweekend (5-12 jaar)
Het weekend van 24 en 25 april wordt het kampweekend voor de leden van 5-12 jaar georganiseerd. Zoals altijd kan je kiezen of je een nachtje blijft slapen of alleen op zaterdag meedoet. Geef je snel op als de mail is rondgestuurd en ga het weekend gezellig mee met ons!

10+ kamp
Ben je ouder dan 10 jaar en lijkt het je leuk om met de Watervrienden op kamp te gaan in een tent in plaats van een kampeerboerderij? Ga dan mee naar het 10+ kamp en beleef het weekend van 29 en 30 mei leuke, gezellige activiteiten.