Activiteiten in seizoen 2019-2020

Created with Sketch.

Activiteiten 2019-2020
Uiteraard organiseert de Activiteitencommissie ook dit seizoen leuke activiteiten naast het zwemmen! Houd alvast onderstaande data vrij en check regelmatig onze website en Facebook!

Bowlen
Zaterdag 5 oktober staat het jaarlijkse bowlen gepland voor alle leden. Geef je op en ga gezellig mee met de Watervrienden!

Sinterklaasfeest
Ook dit jaar worden er allerlei leuke spelletjes georganiseerd tijdens het Sinterklaasfeest op vrijdag 29 november! Natuurlijk wil Sinterklaas dit feest niet missen en komt daarom met zijn pieten naar het zwembad toe!

Survivalzwemmen
De laatste les voor de kerstvakantie (20 december) organiseren we in het diepe bad diverse leuke survivalspellen om het kalenderjaar af te sluiten.

Dropping
Zaterdag 8 februari wordt er voor alle leden van 12 jaar en ouder een dropping georganiseerd! Waar dat gaat plaatsvinden, vertellen we natuurlijk niet! Geef je snel op als de mail is rondgestuurd en we proberen de weg weer terug te vinden met elkaar!

Paaseieren zoeken
Zaterdag 11 april is het de zaterdag voor Pasen. Overal liggen paaseieren verstopt, kom jij mee zoeken? Leden tot 12 jaar mogen aan deze activiteit meedoen. Help ons alle paaseieren te vinden!

Kampweekend (5-12 jaar)
Het weekend van 4 en 5 april wordt het kampweekend voor de leden van 5-12 jaar georganiseerd. Zoals altijd kan je kiezen of je een nachtje blijft slapen of alleen op zaterdag meedoet. Vorig jaar was het thema ‘Boerderij’, zijn jullie ook al benieuwd welk thema het dit jaar gaat worden? Geef je snel op als de mail is rondgestuurd en ga het weekend gezellig mee met ons!

Spelletjesmiddag
Zaterdag 6 juni organiseren we een leuke spelletjesmiddag voor de leden van 5 tot 10 jaar. Kom je mee doen?

10+ kamp
Ben je ouder dan 10 jaar en lijkt het je leuk om met de Watervrienden op kamp te gaan? Ga dan mee naar het 10+ kamp en beleef het weekend van 13 en 14 juni leuke, gezellige activiteiten.

Wedstrijdzwemmen
De laatste avond van het jaar is traditioneel altijd het familiezwemmen. Voor geïnteresseerden houden we op het einde van die avond (3 juli) nog een informeel wedstrijdje.