10+ kamp in juni

Created with Sketch.

Op 11 en 12 juni is het 10+ kamp! We gaan kamperen in het bos bij Schoonloo, vlakbij de Iberenplas. We staan op veld 10 van groepskampeerterrein Uteringskamp.
Introducees zijn welkom. Om mee te doen meld je aan via het formulier onderaan de pagina. Lees vooraf goed alle informatie op deze pagina door.

Kosten, data en tijden
Als je het hele weekend meekomt, verwachten wij jou op zaterdag 11 juni om 09:00 uur bij het kampeerveld. Zondag 12 juni kan je om 13:00 uur weer opgehaald worden. Als je beide dagen komt kost dit €15,00 per persoon.

Als je alleen zaterdag meekomt, verwachten wij jou ook op zaterdag 11 juni om 09:00 uur bij het kampeerveld. Je kan dan zaterdag vanaf 21:30 uur weer worden opgehaald. Alleen zaterdag kost €10,00 per persoon.

We verzoeken vriendelijk om bij het aanmelden het bedrag direct over te maken naar ZV De Watervrienden Assen, IBAN: NL52INGB0003849693 onder vermelding van Kampjuni22 en de naam van de deelnemer(s). Bij een afmelding minimaal 24 uur van tevoren wordt het geld teruggestort.

Wat moet je meenemen?
Zaterdag

  • Kleding en schoenen die tegen een stootje kunnen
  • Bij regen adviseren we laarzen of oude schoenen, bij mooi weer een pet/hoed en zonnebrand
  • Zwemkleding + handdoek (alleen bij mooi weer)
  • Je bent welkom om een leuk spel mee te nemen

Overnachten

  • Tent!
  • Slaapmat, slaapzak en kussen
  • Toiletspullen
  • Zaklamp
  • Opgeladen telefoon en eventueel een powerbank, er is zeer beperkt stroom aanwezig

Eigen bord, beker en bestek zijn niet nodig, daar zorgen wij voor. Gebruik je medicijnen, ben je ergens allergisch voor of heb je speciale dieetwensen? Laat ons dat svp weten. In dat geval kan het handig zijn dat je wel zelf iets meeneemt. Mocht er een introduce meegaan, dan is het belangrijk dat we ook van de introduce weten of er bijzonderheden zijn.

Heb je geen eigen tent? Vraag vooral in je zwemgroepje wie nog meer gaat, misschien kun je samen in een tent slapen. Lukt dat ook niet? Laat het ons tijdig weten, er is altijd wel iets te regelen.

Contact en vragen
Bij vragen kun je vooraf mailen naar activiteiten@watervrienden-assen.nl.

Let op, om deel te nemen aan activiteiten buiten het bad is het noodzakelijk om akkoord te gaan met de voorwaarden.