Activiteiten in seizoen 2018-2019

Created with Sketch.

Uiteraard organiseert de Activiteitencommissie ook dit seizoen leuke activiteiten naast het zwemmen! Houd alvast onderstaande data vrij en check regelmatig onze website en Facebook!

Bowlen

Zaterdag 6 oktober staat het jaarlijkse bowlen gepland voor alle leden! Snel na de vakantie krijgen jullie hierover een mail. Geef je snel op en ga gezellig mee met de Watervrienden!

Sinterklaasfeest

Ook dit jaar worden er allerlei leuke spelletjes georganiseerd tijdens het Sinterklaasfeest op vrijdag 30 november! Natuurlijk wil Sinterklaas dit feest niet missen en komt daarom met zijn pieten naar het zwembad toe!

Dropping

Zaterdag 9 februari wordt er voor alle leden van 12 jaar en ouder een dropping georganiseerd! Waar dat gaat plaatsvinden, vertellen we natuurlijk niet! Geef je snel op als de mail is rondgestuurd en we proberen de weg weer terug te vinden met elkaar!

Paaseieren zoeken

Zaterdag 20 april is het de zaterdag voor Pasen. Overal liggen paaseieren verstopt, kom jij mee zoeken? Leden tot 12 jaar mogen aan deze activiteit meedoen. Help ons alle paaseieren te vinden!

Kampweekend (5-12 jaar)

Het weekend van 11 en 12 mei wordt het kampweekend voor de leden van 5-12 jaar georganiseerd. Zoals altijd kan je kiezen of je een nachtje blijft slapen of alleen op zaterdag meedoet. Vorig jaar was het thema ‘Wilde Westen’, zijn jullie ook al benieuwd welk thema het dit jaar gaat worden? Geef je snel op als de mail is rondgestuurd en ga het weekend gezellig mee met ons!

12+ kamp

Ben je ouder dan 12 jaar en lijkt het je leuk om met de Watervrienden op kamp te gaan? Ga dan mee naar het 12+ kamp en beleef het weekend van 15 en 16 juni leuke, gezellige activiteiten.

Spelletjesmiddag

Na het grote succes van afgelopen seizoen organiseren we zaterdag 6 juli weer een leuke spelletjesmiddag voor de leden van 5 tot 10 jaar. Kom je mee doen?