Activiteiten 2017-2018

Created with Sketch.

Komend zwemseizoen organiseert de Activiteitencommissie leuke activiteiten naast het zwemmen! Houd alvast onderstaande data vrij.

 

Bowlen

Zaterdag 7 okrober staat het jaarlijkse bowlen gepland voor alle leden! Direct na de vakantie krijgen jullie hierover een mail. Geef je snel op en ga gezellig mee met de Watervrienden!

 

Sinterklaasfeest

Ook dit jaar worden er allerlei leuke spelletjes georganiseerd tijdens het Sinterklaasfeest op vrijdag 1 december! Natuurlijk wil Sinterklaas dit feest niet missen en komt daarom met zijn pieten naar het zwembad toe! Wees erbij en geef je snel op als de mail is rondgestuurd.

 

Kerstspelen

Vrijdag 22 december gaan we allerlei leuke spellen spelen in het zwembad. Kom je meedoen deze laatste les voor de kerstvakantie? Geef je dan snel op als de mail is rondgestuurd!

 

Dropping

Zaterdag 3 februari wordt er voor alle leden van 8-12 jaar en 12 jaar en ouder een dropping georganiseerd! Waar dat gaat plaatsvinden, vertellen we natuurlijk niet! Geef je snel op als de mail is rondgestuurd en we proberen de weg weer terug te vinden met elkaar!

Paaseieren zoeken

Zaterdag 31 maart is het de zaterdag voor Pasen. Overal liggen paaseieren verstopt, ga jij mee zoeken? Leden tot 12 jaar mogen aan deze activiteit meedoen. Geef je snel op als de mail is rondgestuurd en help ons alle paaseieren op te zoeken.

 

Kampweekend

Het weekend van 21-22 april wordt het kampweekend van 5-12 jaar georganiseerd. Vorig jaar was het thema ‘Piraten’, zijn jullie ook al benieuwd welk thema het dit jaar gaat worden? Geef je snel op als de mail is rondgestuurd en ga het weekend gezellig mee met ons!

 

12+ kamp

Ben je ouder dan 12 jaar en lijkt het je leuk om met de Watervrienden op kamp te gaan? Ga dan mee naar het 12+ kamp en beleef het weekend van 9-10 juni leuke, gezellige activiteiten.

 

Spelletjesactiviteit

Zaterdag 7 juli organiseert de Watervrienden een spelletjesmiddag voor de leden van 5 tot 10 jaar. Kom je gezellig mee doen? Geef je snel op als de mail is rondgestuurd!