Overmorgen: Workshop Zwem-ABC

Created with Sketch.

Voor alle lesgevers en andere kaderleden houden we morgenavond een uitgebreide Zwem-ABC workshop. Dit is de eerste van de vier Zwem-ABC workshops tot de zomer. Tijdens de workshops behandelen we op interactieve wijze de lesplannen, de toetsen, veiligheid in en om het zwembad en de eventuele vragen en opmerkingen die daarbij naar boven komen. Het bijwonen van workshops is verplicht voor alle lesgevers, om te zorgen dat iedereen goed bewust blijft van onze ABC aanpak, op de hoogte blijft van eventuele nieuwe ontwikkelingen, en dat daarmee lessen goed op elkaar aan blijven sluiten.

Leidraad zijn de plannen en documenten zoals beschikbaar gemaakt via de Kaderleden Portal (alleen toegankelijk voor kaderleden). Voor wie dat nog niet gedaan heeft, nodigen we uit deze goed door te nemen voorafgaand aan de workshop.

Daarnaast zal morgenavond onze nieuwe penningmeester Karin Hoedjes zich even persoonlijk voorstellen aan alle kaderleden.

Zoals gezegd vindt deze eerste informatieavond morgenavond 16 januari 2017 plaats. De locatie is PrO Assen aan de Zwartwatersweg 202 en we beginnen om 19:30 uur. Meer details staan in de uitnodigingsmail die alle betreffende leden hebben ontvangen.